perjantai 31. joulukuuta 2010

Tuli - ja meni

Tämä vuosi alkaa sitten olla tässä. Kiitos ja tervemenoa. Tai - vähän ristiriitainen juttu. Meinasin sanoa että eipä tule ikävä tätä vuotta, ei todella. Mutta ei se nyt ihan niinkään sitten mennyt.

Tarpeeksi mätti tänä vuonna mutta miten se sitten lasketaan se loppusaldo? Montako miinusta tarvittaisiin kumoamaan se yksi f..king iso plussa? Ei meinaan riitä vielä ei. Ja toivottavasti tietenkään ei koskaan tulekaan tarpeeksi.

Joten lähinnä kiitokseksi pätkä mun äsvärisolu(i)lle:

You can push me out the window
I'll just get back up
You can run me over with your 18 wheeler truck
And I won't give up
You can treat me like a slave
I'll go underground
You can run over me with your 18 wheeler but
You can't keep me down, down, down

- no keltä muulta kuin P!nkiltä kuvittelitte sen olevan???

Hyvää - parempaa - uutta vuotta siis kaikille - hankien keskeltä valoa kohti. Erittäin rauhallisissa merkeissä - toivottavasti. Vain yksi firework ja ehkä kourallinen kimalletta ilmaan.




perjantai 24. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua

Erikoinen joulu itsellä. No. Ei siinä mitään. Ensi jouluna on tähtäimessä joulupatja. Heli Laaksosen ohjeiden mukaan.

Aidosti Hyvää joulua kaikille.

Nyt syömään.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

För att du är här

Pitkästä aikaa Evaa...

Kaunis laulu.
Ja eräiden eilisten juttelujen myötä etenkin tuo viimeinen säkeistö sai hetken miettimään... Mitä se sisältää, mistä sen tietää? Milloin tai miten se mitataan? Rinnalla oleminen/kulkeminen... ei välttämättä tarvitse olla fyysisesti luona (vaikka onhan se usein plussaa). Ei tarvitse eikä usein pidäkään tehdä puolesta. Tietoisuus, tunne siitä että ON. Toiselle. Se kai on olennaista.

Jag fick min mun
mina ord
fick mitt hjärta
mitt röda blod

runda bröst
min mörka röst
mina ögon
min starka lust

Jag blev född
till den jag är
för att du är här

med allt du är
dit du ska
bredvid dig
går jag...

tiistai 21. joulukuuta 2010

Viikonlopun sarjikset 2

Parempi myöhään...



Tiedän tuon ylemmän tyypin nimen.

Ja ymmärrän Leeviä... plus että se pitää tehdä parvekkeella...

perjantai 17. joulukuuta 2010

Suosittelen

Meinasin suositella lämpimästi erästä tuoksuvettä (eikö sana hajuvesi ole aivan harhaanjohtava...tai no on niitäkin) mutta sitten totesin että ei, se paljastaisi minusta liikaa... Sitä paitsi mitä sitä muille enää suosittelemaan. Joten unohtakaa tämä postaus.

maanantai 13. joulukuuta 2010

Viikonlopun sarjikset


Näin juuri.


Näinkin juuri. Mutta hmmm. Onhan niitä. Tiedän ainakin joidenkin kissojen käyttävän. Ainakin pyjamanhousuja.

lauantai 11. joulukuuta 2010

Tuuli

Tuuli saisi kyllä tuulla. Oon tänään ollut koko päivän niin huonolla tuulella että kiitos ja onnea kaikille joiden ei ole tarvinnut hoitaa mitään asioita mun kanssa tänään. Ja silti asiat ovat oikeasti enemmän kuin hyvin.

Olin jopa LENKILLÄ äsken. Hölkkälenkillä! Ihan keskenäni. Niinpä. Mitä sekin kertoo...
Hengittämässä samaa ilmaa.

Salibandy

Älkää nyt taas kukaan ottako hernettä nenään ja saatte olla esim koriksesta ihan mitä mieltä haluatte. Mutta miten voi olla joku laji itselleni niin "epämielenkiintoinen" ja hölmön näköinen kuin salibandy - ottaen huomioon että kyseessä on vieläpä joukkuepalloilu? Ja vieläpä the lepakkolaji (mistä sekin johtuu - koriksessahan esim pääsee paljon enemmän kunnon kontaktiin... ;) )

No näin vaan on ja tulipahan sekin tänne sanottua. Suomi saa silti toki mielellään voittaa MM:n.

torstai 9. joulukuuta 2010

Lumibiisejä

Ei varmaan kannattaisi tähän aikaan, työpäivän ja vieraspelin jälkeen alkaa postailla tänne, mutta ei sitä ihan suoraan nukkumaankaan kykene menemään.

Pari päivää on jo ollut mielessä että tää biisi pitäis nyt laittaa tänne, tää kun ei varsinaisesti ole edes joululaulu. Niin ei sillä että joululauluissa ois jotain vikaa sinänsä. Olipa vaikeeta löytää tuubista kelvollinen versio kelvollisella videolla.



Sitten tänään ajelin töistä niin tuli joulubiisi joka on mun ehdottomia suosikkeja. Varsinkin joulunodotusbiiseistä.



On tullut muutaman kerran ajeltua pitkähköä matkaa mökille jouluksi lumisissa maisemissa mm tätä kuunnellen ja laulellen. No mut joo, kaikki on tällä hetkellä toisin, mutta tästä biisistä pidän edelleen, ja se sopi tänäänkin tuonne lumiseen kaupunkiliikenteeseen.

perjantai 3. joulukuuta 2010

Tämä ei ole postaus

Shhh... siis tämä ei ole postaus, koska olen hiljaa nyt kuten lupasin. Kuten joskus viestit joita sain eivät olleet viestejä. En saanut niitä.
Nojoo.
Mut mua huojentaa se, että se mainitsemani "uneton Turussa" on tänään käynyt ihan inhimilliseen aikaan... Kun itse olin kaupassa ostamassa nuudeleita sun muuta. Hyvä niin. Yöunet ovat tarpeen kaikille.

Hengitys

Hengitys sujuu kuulemma näin: sisään, ulos, sisään, ulos, sisään, ulos. Tahti olisi hyvä olla mahdollisimman tasainen, säännöllinen ja tapahtua pääasiassa em. järjestyksessä. Siis vuorotellen. Siis. Varsinkaan sisään-osuuksia ei kannata ilmeisesti jättää kovin usein väliin. Ok. Koetetaanpa. Otetaan erittäin rauhallinen tahti näin odottaessa. Ettei lopu kesken. Kun odottavan aika on tunnetusti pitkä.

torstai 2. joulukuuta 2010

shhhh

Oltu taas jo pari päivää. Ei oo ehtiny/ollu asiaa. Voi ei on varmaan ollu rankkaa teillä.

Täällä käydään kyllä kummiin aikoihin...voi sitäkin jotakuta turkulaista unetonta, joka minun blogissani on käynyt viime aikoina puolen yön tuolla puolen. Tai sitten aamuvarhaisella. Ei nyt niin aikaisin kuin itse nousen, mutta aikaisin kuitenkin. Ei siinä, tervetuloa vaan, toivottavasti siitä on jotain iloa. Tai muuta positiivista vaikutusta.

Thaipotkiskelut on tältä erää nyt potkittu, jäljellä on vielä kaunis sinelmä jalkapöydässä, joka ei kuitenkaan haittaa elämää (ei siis tunnu käytössä).

Sitä äkkiseltään ajattelee, että refleksit ja reaktiokyky on sitä mitä on, luontaisesti. Mutta hohhoi että se on sou harjoituksen tulosta. Omassa lajissa on melkokin nopeat kädet ja jalat - siis tässä mielessä - jalkojen nopeudesta liikkumis-/etenemismielessä en sano mitään.
Nyt sitten kun olisi pitänyt reagoida edes jotenkin kaverin rauhalliseenkin potkuun niin silmä katsoo - aivo toteaa että jaha, toi jalka näyttäis nousevan - se taitaa potkaista - joo nousee edelleen - kyllä se tosiaan aikoo potkaista - nousee - jaa kohta se osuu jo - no nyt se osui. Koko tänä aikana ei tapahdu mitään muuta. Että edes harkitsis torjumista. Onneksi ei ollut ainoa.

Mutta nyt hiljenen taas hetkiseksi, siiheksi.

Oikein hyvää lähestyvää viikonloppua kaikille. Varsinkin minulle.