perjantai 31. joulukuuta 2010

Tuli - ja meni

Tämä vuosi alkaa sitten olla tässä. Kiitos ja tervemenoa. Tai - vähän ristiriitainen juttu. Meinasin sanoa että eipä tule ikävä tätä vuotta, ei todella. Mutta ei se nyt ihan niinkään sitten mennyt.

Tarpeeksi mätti tänä vuonna mutta miten se sitten lasketaan se loppusaldo? Montako miinusta tarvittaisiin kumoamaan se yksi f..king iso plussa? Ei meinaan riitä vielä ei. Ja toivottavasti tietenkään ei koskaan tulekaan tarpeeksi.

Joten lähinnä kiitokseksi pätkä mun äsvärisolu(i)lle:

You can push me out the window
I'll just get back up
You can run me over with your 18 wheeler truck
And I won't give up
You can treat me like a slave
I'll go underground
You can run over me with your 18 wheeler but
You can't keep me down, down, down

- no keltä muulta kuin P!nkiltä kuvittelitte sen olevan???

Hyvää - parempaa - uutta vuotta siis kaikille - hankien keskeltä valoa kohti. Erittäin rauhallisissa merkeissä - toivottavasti. Vain yksi firework ja ehkä kourallinen kimalletta ilmaan.




3 kommenttia:

  1. f..king iso plussa? No joo joo, tiedetään...Taas meikäläinen nauraa kippurassa, mutta johtuu kait univelasta. Hyvät uudet vuodet ja aika hyvä pointti "hankien keskeltä valoa kohti". Hankien peitosta kun ei noita risukasoja näy...

    VastaaPoista
  2. Ei täällä mitään risukasoja enää ens vuonna ole. Eihän? Nopu. Eiku noup. Ja toi nauru. Univelkaa. Mun teksteissä ei ainakaan mitään naurettavaa ole. Mene nukkumaan. Hyvää uutta vuotta. :)

    VastaaPoista
  3. Juu, sori, mennään mennään. Sain just muutaman potkittua ylös meikäläisen kämpästä...Ja ei sitten naureta, voi v*ttu. Näitä kirosanoja ei varmaan lasketa, kun on kirjoitetussa muodossa ja vieläpä sensuroitu :)

    VastaaPoista