maanantai 8. marraskuuta 2010

Työpäivä

Ruokapöydässä töissä tänään yksi ei-niin-läheinen-työkaveri, paitsi organisatorisesti (vau! ei sentään tabulaarisesti) vähän sanoi jotain mikä aiheutti reaktion "anteeksi? mitä?"

Osasyynä oli se, etten kuullut todellakaan tarkasti kaikkea mitä hän sanoi - hän kommentoi Adam Lambertia ja tämän keikkaa. Lapsensa olivat olleet siellä ja oli katsottu sitten koneelta jotain kännykkävideoita yhdessä. Oli ollut/liikkunut "kovin homomaisesti" ja sitten kommentointia aiheutti myös se, että oli suudellut miestä siellä lavalla.

No - öö - se ON homo. Sallittakoon myös asiaankuuluva liikehdintä (mitä se sitten pitääkään sisällään kenenkin mielestä). Ja mitä tulee tuollaiseen imuttamiseen sun muuhun keikkalavalla - itse en välitä nähdä sitä, oli sitten kyseessä mitkä sukupuolet tahansa. Mutta haloo, mitä Madonna teki jo pari vuosikymmentä sitten? Hohhoijaa.

Ehkä kysäisen tästä vielä, ehkä en. Ihmetytti lähinnä nimittäin se, että eikö kollega tiedä vielä mun suuntautuneisuutta, kun jotenkin toi oli vähän tökerösti kommentoitu...

Päivä oli kuitenkin erinomainen - elämäni paras infotilaisuus töissä - ja huom vaikka se oli IT-puolen asioita, iltapäivällä ja kesti kolme tuntia. Daa. Go figure. Sanotaan vaikka että asioista sai tosi hyvän näppituntuman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti