maanantai 20. syyskuuta 2010

Synttärit

Jee. Tänään tällä oli synttärit. Tai on siis vieläkin hetken.

No - mitään juhlia ei ollut, menköön tulevien tupareiden piikkiin nekin. Tulee sitten yhdistetyt synttärit, tuparit ja pikkujoulut. Saisko niistä jonkun yhdyssanan? Ehdotuksia?

Tai itse asiassa vähän väärin sanoa, ettei ollut mitään juhlia. Sain kuitenkin kakunpalan* varta vasten minulle aukioloaikoja uhmaten hankittuna. Ja Nolsu Koistisen joka on seinällä ylösalaisin koska sen pitää olla niin päin ettei veri mee päähän.
Että hei muut kaverit, kiitti tekstareista ja viesteistä ja jopa soitosta mutta voisitte vähän tsempata. Teillä on sentään vuosien etumatka. Siis ei iässä (no niitäkin on joillain!), mutta noin niin kuin mun lahjonnan ja kaiken sellaisen harjoittelussa. Pitäiskö vähän kerrata alkeita? Ja turha selittää mitään paikkakunnista tai muusta. Itella ja DHL ja kaikki on hienoja laitoksia.
Silti, onhan noikin enemmän kuin mitä äiskä viitsi laittaa. Ei sillä että olisin mitään odottanutkaan.
Mut voitte sitten miettiä niissä synttupikkareissa (niin niitä ehdotuksia...?), miksi jotkut saavat vähän paremmat tarjoilut kuin jotkut muut...?

Sit ilahdutti myös onnittelusähköposti "sijaisvanhemmilta" ja sai pitkästä aikaa harjoitella saksan kieltä kun väänsi äsken vastausta.... Et joo aivojumppaa juoksun lisäksi. Nyt koisimaan.

*jossain välissä sitä kakkuakin on oppinut syömään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti