torstai 21. lokakuuta 2010

Lööppi ja löytö

Olipa taas iltapäivälehden kannen otsikko. "Päivi Räsänen herkistyi. Haki lohtua aviomiehen sylistä." Olikohan lööpissäkin kai jotain "Päivi Räsänen murtui kohusta" tms?

Hei Päivi - ja muut vastaavat - oiskohan tuo tuollainen lohdun hakeminen rakastetun (tai mistä minä tiedän onko aviomiehesi rakastettu???) sylistä yksi niistä asioista, joita ette meille epäheteroille sallisi? Se nimittäin on yksi niistä monista asioista, joita epäheterotkin siltä rakastetultaan saavat/tarvitsevat. Eikä vain seksiä, seksiä, seksiä, seksiä, seksiä.
Mitä ihmeen väärää siinäkin sitten on?
Ei vaan jaksa ymmärtää.

Miten vähän mulla sitten taas voi olla ajatuksia enää päässä, kun noin typerä otsikko saa mut kirjoittamaan blogiin. No ei montaa. Tunnustan.

Töissä oli ihan oma lööppinsä, ja siitä saa tietää vasta huomenna lisää.

Ja se löytö? No aika hyvin on tää sarja katsottu, tiesin kyllä missä jaksossa ja missä kohtaa ko. repliikit tulevat. Ai ja miksi? No kun ne ovat välähtäneet muutamaan kertaan omassa takaraivossa viime viikkojen aikana tietyillä hetkillä. Ai niin siis kyseessä on VAIN kohta n. 6.35-6.55 min - älkää nyt herran tähden koko kymmenminuuttista katsoko, se ei sitä paitsi edes liity mitenkään asiaan. Joo siis tietty mä katsoin. Sou? Katsottu jo VHS:ltä niin monesti, ei kerta lisää enää tunnu missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti