perjantai 1. lokakuuta 2010

Hujan hajan

Oikeasti, mä alan laittaa otsikoiksi vaan juoksevat numerot tai pvm:n tai jotain. Miksi se on useimmiten tosi vaikeaa keksiä sitä? No eilinen oli helppo, mutta...

Ööö. Ei mitään erityistä (no eipä, mutta joo). Toissailtana tein päätöksen/lupauksen ja pidin sen ihan jopa yön yli. Hienoa. Hyvä minä. Niin sitä pitää. Että ei siitä sitten sen enempää.

Eilen sain sitten ostettua sen pyykinkuivaustelineen, ja jopa laitettua sen paikalleen. Se kävi jopa yllättävän kätevästi. Sitä ennen olin istunut jännittyneenä keittiön lattialla ohjekirja kädessä uuden pesukoneen edessä kun laitoin sen ekaa kertaa pyörimään... pysyykö vesi joka kohdasta siellä missä pitää eli putkien ja koneen sisäpuolella... pysyykö kone jotakuinkin paikallaan.... Kaikki meni jees ja nyt on annos puhtoisia vaatteita narulla roikkumassa.
Pystytin myös kirjahyllyä lisää ja sain vähät kirjani siihen. Kyl se tästä.

Unensaannissa oli vähän vaikeuksia, ehkä se sänky pitäisi hankkia pikapuoliin, onhan se sohva ihan jees, mut...tai voihan se tosiaan ehkä mahdollisesti kukaties sittenkin olla niinkin, että unensaantiin vaikuttivat jotkut aivan muut asiat.
Jaa-a. Ei voi tietää.

Koskapa viime postaukset ovat olleet niin - no - runollisia, vedetään tähän vähän kevennystä...

1 kommentti:

  1. Kiitos piristävistä päivän nauruista sarjiksen muodossa. Ne feromonit, tosiaankin ;)

    VastaaPoista